2018-01-25 06:55:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Legyen éber és tettre kész

Napi horoszkóp január 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold csütörtökön a Bika jegyében található, a Vénusz és a Nap pedig a Vízöntő jegyében áll. Ezek a bolygóállások friss lendületet és izgalmakat hoznak a szerelmi életébe. Egy csomó új ötlete van, remekül inspirálják a bolygók, és nagyon meggyőző a fellépése!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az ön jegyében áll. Figyeljen a szervezete által küldött intő jelekre, mert érzékeny lesz a fertőzésekre, könnyen megfázhat. Tervezzen nap közben is sok pihenőt, és lazítson, erre most nagy szüksége van.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Összpontosítsa a figyelmét a jövőre, legyen nyitott az új dolgokra, és készüljön fel rá, hogy ma több váratlan helyzet is adódik. A Vénusz már a Vízöntő jegyében jár, ez sok flörtöt, könnyed románcot ígér önnek.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma türelemmel és nyitottsággal érheti el a legtöbbet, mindenek előtt olyasvalamit, amivel egyáltalán nem is számolhatott. Sikere felett nagy örömet érezhet, és ezt soron kívül meg is ünnepelheti.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Érdekesnek ígérkező találkozásra számíthat, amelyből még érzelmi viszony is kerekedhet. Úgy érzi, hogy komoly előrejutást lenne képes megvalósítani egy különleges partnerrel. Hamarosan pénzhez fog jutni, ez segít megoldani anyagi gondjait. Persze, ez nem ok arra, hogy gondolkodás nélkül vásárolgasson...
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nyugtalan napra számíthat. Feszültségeket jeleznek a bolygók, nehéz lesz elkerülnie a vitákat, veszekedéseket. Próbálja megőrizni a nyugalmát, akárhogy is provokálják mások!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Engedjen meg magának egy kis változatosságot. Változtasson a napi rutinon, estére pedig tervezzen magának valamilyen izgalmas programot. Fontos lenne, hogy kicsit kilépjen a hétköznapok taposómalmából.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az aspektusok folytán szerelmi ügyekben szerencséje lesz. Nem kell túlzott erőfeszítést tennie, hogy meghódítsa a kiszemeltjét… Azért ne bízza el magát!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Nap és a Vénusz is a Vízöntő jegyében áll. Felületes ismeretségekből most szoros kapcsolatok alakulhatnak ki, de sajnos ennek az ellentéte is megtörténhet, meg is szakadhatnak barátságok. Önön is múlik, hogy sikerül-e békét kötni!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Váratlan fejlemények teszik izgalmassá a mai napot. A meglepetések lehetnek kellemesek, de terhesek is, és jól teszi, ha minél rugalmasabban reagál a dolgokra. Határozottsággal úrrá lehet a problémákon!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Legyen éber és mindig tettre kész a munkahelyén, hiszen csak így ragadhatja meg a kínálkozó lehetőségeket. Délután remekül szórakozhat olyan emberek körében, akik sokban hasonlítanak önre.


Halak: II. 19. - III. 20.
Bemutathatja elképzeléseit olyan embernek, aki nemcsak szavakkal fogja támogatni, hanem tettekben is. Délután otthoni ügyeivel kell foglalkoznia, meg kell oldania egy régóta húzódó problémát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: